Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس - خراسان جنوبی؛ در سرما و گرما مجبورند به کوه‌های بزنند، وقتی آنتن دهی تلفن‌های همراه در روستاهایشان همراهی نمی‌کند و شبکه‌های دیجیتال تلویزیونی دیجیتال هم به این نقاط روستایی شهرستان مرزی زیرکوه نرسیده است.

هر چند پیگیری‌های بسیاری اعضای شورای اسلامی و دهیاران این سه روستا چه آن زمان که مسئولان و نماینده آن‌ها در مجلس شورای اسلامی در روستاهای دارج علیا، دارج سفلی و کرت آباد زیرکوه حضور یافته و یا دیگر مسئولان مهمان این نقاط روستایی شدند و چه با مکاتبه با هر آن کس که می‌تواند این نیاز مبرم و ضروری شان را در این برهه حساس که اپیدمی جهانی کرونا سبب شده وابستگی محصلان به شبکه شاد و برنامه‌های آموزشی سیما بیش از پیش مورد توجه و امتنان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                                        

۵۵ دانش آموزان در ۳ روستا

اما فراهم نبودن زیرساخت این دو نیاز مبرم سه نقطه روستایی شهرستان زیرکوه سبب شده تا ۵۵ تا دانش آموز این روستاها چه دانش آموزانی که در مدارس دارج علیا، دارج سفلی و کرت آباد درس می‌خوانند و چه محصلانی که برای ادامه تحصیل به شهر آبیز می‌روند و پایان هفته‌ها به روستاهایشان بر می‌گردنند، برای این که تلفن‌های همراه شان آنتن دهی داشته باشد و بتوانند از برنامه‌های شبکه شاد بهره مند شوند باید به ارتفاعات این نقاط روستایی پناه ببرند.

این ها گفته‌های شورای‌های اسلامی هر سه نقطه روستایی ست که با خبرنگار فارس در میان گذاشتند و خواستار اطلاع رسانی خواسته شان به متولیان امر بودند تا شاید گامی برای بهره مندی روستاهای دارج علیا، دارج سفلی و کرت آباد که فاصله نزدیکی با یکدیگر دارند بردارند.

به گفته آن ها در این برهه‌ای که اینترنت نیاز مبرم هر نقطه‌ای چه روستایی و چه شهری ست هنوز نقاط روستایی چون دارج علیا، دارج سفلی و کرت آباد باید از این زیرساخت محروم باشند و دانش‌آموزان و مردم روستاها اگر بخواهند تماسی گرفته یا از نرم افزارهای شبکه های اجتماعی استفاده کنند باید به دل کوه‌ها بزنند که این اقدام علاوه بر تحمل سرما و گرما می‌تواند خطر آفرین نیز باشد.

فاصله این روستاها تا بخش مرکزی شهرستان زیرکوه ۳۳ کیلومتر است و جمعیتشان نیز حدود ۱۲۰ خانوار است.                         

پاسخ مدیرکل

«مصطفی بهی» مدیرکل ارتباطات فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم در پاسخ به گلایه اهالی این سه روستا در گفت وگو با خبرنگار فارس از بیرجند اظهار داشت: مطالبه اهالی روستاها به حق است اما در شهرستان مرزی زیرکوه روستاهای بسیاری هستند که هنوز از زیرساخت اینترنت بهره مند نبوده و به ترتیب اولویت که ابتدا روستاهایی با جمعیت بالا در برنامه است این زیرساخت در نقاط روستایی زیرکوه  فراهم می شود.

انتهای پیام /۳۶۳۵

منبع: فارس

کلیدواژه: دسترسی نداشتن به اینترنت روستاهای مرزی زیرکوه شبکه شاد دانش آموزان روستایی نقاط روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • سیلابی شدن رودخانه در روستای برمزید و خنجوک
  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • واژگونی مزدا در قزوین یک‌کشته و یک‌مصدوم برجای گذاشت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • یک کشته در سانحه رانندگی طارم سفلی 
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت